Prodej stavební parcely 1548 m², Žandov

2 000 016 Kč

1 292 Kč za m²
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Pozemek o celkové rozloze 1548 m2 se skládá z 81 m2 zastavěné plochy a 1467 m2 ostatní plochy. Parcely jsou situované v žádané lokalitě, která nabízí širokou škálu možností využití. Ať už hledáte prostor pro výstavbu vašeho vysněného rodinného domu, nebo plánujete realizaci rekreačního objektu, tento pozemek představuje ideální základnu pro vaše plány.
Na parcele se nachází původní zemědělská stavba (před rekonstrukcí) o zastavěné ploše 81 m2. Kromě toho je na pozemku umístěn mobilní dům, který může sloužit jako dočasné obydlí během výstavby nebo jako útulné zázemí pro rekreaci. Dále je na pozemku jezírko, které lze rekultivovat či realizovat biotop. Elektrická přípojka a vodovodní řád jsou již na pozemku zavedeny, což usnadňuje a zrychluje přípravu pro stavební práce.
Dle územního plánování je možné pozemek využít pro různé účely – maximální zastavitelnost činí 30% z celkové výměry pozemku, což dává prostor pro realizaci velkorysého projektu s dostatkem místa pro zahradu, parkování a další doplňkové aktivity. Původní sklep se studánkou dodává pozemku historický nádech a může být zajímavým prvkem vašeho nového domova. Nezmeškejte tuto výjimečnou nabídku a staňte se vlastníkem pozemku, který má potenciál stát se základem pro váš nový domov nebo rekreační útočiště.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
ID nemovitosti 365
Plocha pozemku 1 548 m²

Poloha na mapě

ERS reality eu s.r.o.

Jablonec nad Nisou, Podhorská 377/20

Zobrazit kompletní nabídku RK

ERS reality eu s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist