Prodej rodinného domu 395 m², Cvikov

9 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji výjimečné, luxusní sídlo, připomínající zámek, za mimořádně nízkou cenu!

Máte-li zájem o luxusní zámeckou vilu s bezkonkurenčním interiérem ve skandinávském stylu, pak je tato nemovitost určena právě vám. Nedaleké hory poskytují dokonalé pozadí a v okolí je spoustu příležitostí k zážitkům v přírodě. Díky svému luxusnímu, ale útulnému interiéru se tato nemovitost může stát vaším domovem v srdci i duši.

Toto honosné sídlo se nachází v klidné vilové čtvrti, v blízkosti přírody a divoké zvěře. Zámek kombinuje historické kouzlo s moderními prvky, útulností a pohodlím. Dominantou je pozoruhodný interiér, unikátní dekorativní architektonické prvky na fasádě a intimní zahrada s výhledem na Lužické hory.

Se svými 4 samostatnými, nově zrekonstruovanými apartmány nabízí vila dostatek příležitostí k všestrannému využití. Například máte-li zájem o společné bydlení pro více generací, pronájem některého z bytů, nebo jako kombinovaný dům a kancelář.
Nemovitost je ze 2 nadzemních podlaží, plnohodnotného podkroví a plnohodnotného podzemního podlaží, které je využíváno jako suchý sklep s vysokými stropy. Dům má 4 dobře vybavené a krásně zdobené apartmány, které prošly šetrnou, ale rozsáhlou rekonstrukcí. Prostorný půdní prostor umožňuje úpravy a rozšíření o další byty. Apartmány lze využít k bydlení, pronájmu nebo jedinečnému ubytování pro hosty.
Každý z apartmánů nabízí moderní a pěkně zařízenou koupelnu se sprchovým koutem, samostatnou toaletu, pohodlný a útulný obývací pokoj, kuchyň s veškerým potřebným vybavením.

Podrobnosti o nemovitosti:
V 1. patře jsou 2 unikátně zařízené apartmány. První byt má 5 pokojů a kuchyň, celkovou užitnou plochu 108m2. Na druhé straně pompézní haly se nachází další byt se 2 pokoji a kuchyní, o užitné ploše 67m2.
Ve 2. patře naleznete prostorný byt se 2 zařízenými pokoji a kuchyní. Byt má užitnou plochu 91m2. Výjimečnost tohoto bytu tvoří krásná a především funkční kachlová kamna, stejně jako nebývale luxusní a vkusně zařízený obývací pokoj s arkýřem, velkými okny a nádherným výhledem.
Druhý byt v 2. patře má 3 pokoje a kuchyni o celkové užitné ploše 78m2, oddělené společnou vstupní halou s posezením. Byt je tvořen velkým a útulným obývacím pokojem, který přirozeně vybízí ke společnému setkávání.

K domu dále náleží 2 prostorné garáže, které poskytují místo pro bezpečné parkování, či jiné využití. Zahrada nabízí různá útulná zákoutí, včetně prostoru se zahradním altánem, ohništěm a grilem.

Dům má zajímavý investiční potenciál. Pokud máte podnikatelský záměr v ubytovacích službách, v lokalitě obklopené přírodou v objetí Lužických hor, neváhejte nemovitost navštívit.
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost. Cvikov je jen 15 minut od České Lípy a 30 minut od krajského města Liberec. Vyniká krásou okolní přírody a je považován za vstupní bránu do Lužických hor.

Uvedené fotografie v inzerci jsou dle aktuálního stavu, nejedná se o vizualizaci. V případě zájmu o více informací či prohlídku nemovitosti nás kontaktujte.

*Pozn. Uvedené fotografie odpovídají skutečnému stavu nemovitosti.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 601
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 1 005 m²
Plocha užitná 395 m²
Plocha zastavěná 273 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist