Prodej bytu 2+kk 53 m², Doksy

4 377 560 Kč

V ceně: lodžie, sklad a parkovací stání, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme projekt U DUBU v malebném lesnatém prostředí u Máchova jezera v Doksech přináší ideální příležitost k životu v harmonii s přírodou a zároveň v blízkosti široké škály rekreačních a sportovních aktivit. Projekt se skládá ze dvou budov s celkově 16 byty, z nichž některé jsou mezonetové. Každý byt zahrnuje sklep, parkovací stání a sklad na kola. Navíc, byty jsou vybaveny lodžiemi, terasami nebo předzahrádkami, což umožňuje uživatelům plně vychutnat přírodní krásy okolí.

Tento konkrétní byt o dispozici 2+KK o podlahové ploše 53 m2 + nadstandardně veliké lodžie o výměře 7.52 m2 se skládá ze 2 pokojů z nichž v jednom hlavní obytném pokoji je příprava pro kuchyňský kout. Dále je v bytě koupelna a k bytu náleží i sklep a parkovací stání.

Společným prostorem projektu je pergola a dětské hřiště, což zvyšuje komunitní atmosféru a nabízí možnosti pro společné aktivity. Lokalita Doksy je známá svou atraktivností pro cyklisty, vodní sporty a turisty díky blízkosti Máchova jezera a turistickým trasám. Kromě toho jsou v této oblasti k dispozici lanové parky, tenisové kurty, golfový areál, pláže a cyklostezky, což znamená, že zde lze nalézt zábavu pro všechny věkové skupiny a zájmy.

Doksy samotné nabízejí bohatou občanskou vybavenost v podobě restaurací, kaváren a barů, což zvyšuje komfort a pohodlí života v této lokalitě. Město investovalo do zlepšení infrastruktury, včetně nového autobusového nádraží a rekonstrukce náměstí. Doksy disponují také třemi mateřskými a třemi základními školami, což je ideální pro rodiny s dětmi, a zdravotnickým střediskem pro zajištění zdravotní péče.
Celkově lze říci, že tento apartmánový projekt v Doksech nabízí nejen moderní bydlení ve spojení s přírodou, ale také široké možnosti aktivit a vybaveností ve městě, což dělá z této lokalitě skvělé místo pro trvalé bydlení nebo rekreační útočiště.

V případě zájmu nás kontaktujte, rádi Vám projekt představíme. Dokončení projektu je plánováno na třetí kvartál roku 2024. Financování Vám rádi zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
Inženýrské sítě Plyn
Příjezdy Beton, Dlažba, Asfalt
ID nemovitosti 524
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Novostavba
Plocha užitná 53 m²
Patro 1
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist