Prodej rodinného domu 239 m², Zákupy

4 490 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům se zahradou v obci Brenná, nedaleko Zákup. Zděná stavba se dvěma obytnými podlažími a částečným podsklepením procházela v průběhu let rekonstrukcemi a modernizacemi. V přízemí je situována jednotka o dispozici 3+1 (122 m2) s velkým obývacím pokojem, dvěma ložnicemi, samostatnou kuchyní s kuchyňskou linkou, koupelnou s rohovou vanou a WC. Vstup do jednotky s dispozicí 4+1 (117 m2) v 1. patře společným vnitřním betonovým schodištěm. Nachází se zde opět velký obývací pokoj, dvě ložnice, samostatná kuchyň s kuchyňskou linkou, Koupelna s vanou a WC. Podkroví nabízí možnost půdní vestavby.

U domu se nachází menší zahrada, která je součástí pozemku o celkové výměře 349 m2. Na zahradě je umístěné příjemné zastřešené posezení s místem na gril. Celý pozemek je oplocený a je zde možnost pro parkování 2-3 automobilů.
Samotný objekt je v dobrém technickém stavu s novou střešní krytinou před 5 lety. Letos instalován nový kotel na tuhá paliva ve sklepě. Rozvody elektřiny v mědi, rozvody vody a odpadů v plastu. Ohřev vody bojlerem. Dům napojen na vodovodní řad. Odpady svedeny do septiku s přepadem.

Dům se nachází na návsi s výhledem na Kostel sv. Jana Křtitele. Okolní příroda nabízí klid a velké možnosti aktivního odpočinku. Nedaleko autobusová zastávka. Základní občanská vybavenost je nedaleko v městě Zákupy, kde se nachází jak mateřská, tak základní škola, zdravotní středisko, sportovní stadion, multifunkční sportovní hala, obchody a restaurace. Případně pak veškerá občanská vybavenost v okresním městě Česká Lípa.

V přídě zájmu o prohlídku a více informací kontaktujte makléře. Financování zajistíme zdarma.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 538
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 349 m²
Plocha užitná 239 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

S&L a partners s.r.o.

Liberec, Generála Svobody 25/108

Zobrazit kompletní nabídku RK

S&L a partners s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist