Prodej vily 203 m², Česká Lípa

8 970 000 Kč

včetně provize, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představuji Vám krásnou příležitost koupě prostorné prvorepublikové vily situované v klidné části ulice Nawkova, v západní části České Lípy. Nachází se pouhé 1,3 km od centra města a je obklopen dalšími reprezentativními vilami a zelení, což dodává lokalitě výjimečný charakter.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, v rámci které, byla instalována nová dřevěná okna s venkovními žaluziemi a vstupní dveře (2023-2024). Fasáda byla obnovena v roce 1998 a střecha si udržuje svůj původní, avšak velmi dobře uchovaný vzhled.
Vila nabízí dvě úrovně bydlení, což ji činí ideální pro dvougenerační bydlení. Vstup do domu je předsazenou vstupní verandou. V přízemí se nachází vstupní zádveří, chodba s dřevěným schodištěm do patra, WC, kuchyň s přilehlou spíží a dva světlé otevřené pokoje. V patře byla doposud další kuchyň, tři pokoje a koupelna s WC. Z chodby je schodiště do půdního prostoru, kde jsou dva podkrovní pokoje a půda, poskytuje další prostor možnému zabydlení.
Ve dvou patrech jsou umístěna kachlová kamna, v mezaninu ještě krb. V suterénu je technické zázemí pro vytápění, včetně plynového kotle VIADRUS a alternativní možnosti vytápění teplovodním kotlem na uhlí VARIANT z roku 1996, kdy byl dům plynofikován. V suterénu se nachází i garáž a sklepy, které jsou průchozí do domu i zevnitř. Inženýrské sítě jsou kompletní, voda je zavedena přípojkou z uličního řadu a odpady jsou svedeny do uliční kanalizace.
Interiér domu je v původním stavu, ale po celou dobu velmi udržován, celý dům je zcela vyklizen a připraven pro další úpravy dle požadavků a představ nového majitele.
Zahrada kolem domu je tvořena okrasnými i ovocnými stromy a květinami, při kraji zahrady jsou umístěny kolny a garážové stání s výklopnými vraty. Zahrada čeká na někoho, kdo ji dá nový charakter. Výhodou je umístění zahradnictví v těsné blízkosti.
Pokud hledáte prostorný a půvabný domov s historickým šarmem a se zahradou, kde se můžete realizovat, neváhejte mě kontaktovat pro více informací či domluvení prohlídky. Tato vila je skvělou příležitostí pro ty, kteří ocení klid, historii a pohodlí. Pro své klienty zdarma zajišťuji konzultaci financování hypotéční specialistkou. Bez obav i pro Vás najdeme to nejvýhodnější řešení.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - plynové, Ústřední - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti N50417
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 683 m²
Plocha užitná 203 m²
Plocha zastavěná 108 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

RELIA s.r.o.

Liberec, 8. března 12/3

Zobrazit kompletní nabídku RK

RELIA s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist